aboutus

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: SRT
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~500
Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «SRT») είναι μια καινοτόμος επιχείρηση τεχνολογίας που εδρεύει στη μαλακή τεχνολογία ρομπότ. Η επιχείρηση έχει ολόκληρο το σχέδιο διαδικασίας, την κατασκευή και τη σχετική τεχνολογία ελέγχου των μαλακών ρομπότ. Το βιομηχανικό ίδρυμα της βιομηχανίας κατασκευής, που δίνουν το πλήρες παιχνίδι προς όφελος συνεργιστικά της εκβιομηχάνισης, και το σχετικό τεχνικό επίπεδο συνεχίζουν να είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί στον ημιαγωγό, τα φρέσκα τρόφιμα, 3C, τα μέρη αυτοκινήτου, το ιατρικό εξοπλισμό και άλλες βιομηχανίες.

 

Σαν επιχείρηση τεχνολογικών ομάδων που εξυπηρετεί τον κόσμο, SRT είναι με κεντρικά γραφεία στο Πεκίνο, με τα υποκαταστήματα σε Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang, Hefei, τη Σαγκάη, Zhuhai, το Τόκιο, την Ιαπωνία, και τις αντιπροσωπείες σε 16 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δυνάμει των αξιόπιστων προϊόντων και της καλής ποιότητας υπηρεσίας, SRT έχει συνεργαστεί με Foxconn, δέλτα, Σνάιντερ, BYD, CATL, τη KFC, τρόφιμα Wuxi καλά, Huamei Mooncakes, Faurecia, Valeo, Bosch, HALS, την τεχνολογία Anson και άλλες κύριες επιχειρήσεις σε 3C, την μπαταρία δύναμης, τα τρόφιμα, τα αυτοκίνητα συστατικά και το κενό φλυτζάνι. Τα προϊόντα έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ευρώπη και πολλές χώρες στη Νοτιοανατολική Ασία. Επιπλέον, ένα ρομπότ αποκατάστασης χεριών με την ενεργό λειτουργία κατάρτισης αντίστασης έχει αναπτυχθεί, και η εγγραφή της κατηγορίας ΙΙ προϊόντα ιατρικών συσκευών έχει ολοκληρωθεί, και μια άδεια παραγωγής ιατρικών συσκευών έχει λήφθουν. Η επιχειρηματική περίπτωση επιλέχτηκε στο πρώτο σε εθνικό επίπεδο «μπλε βιβλίο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας συσκευών Assistive αποκατάστασης της Κίνας» στη assistive βιομηχανία συσκευών αποκατάστασης.

 

Η επιχείρηση έχει εκτιμηθεί ως τρίτη batch «λίγης τις γιγαντιαίες» επιχειρήσεις στη χώρα, πρώτη batch «λίγης γιγαντιαίες» επιχειρήσεις στο Πεκίνο, και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο Πεκίνο. , Επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας Zhongguancun, όργανο Πεκίνο-ισόπεδης επιχειρηματική επιστήμη και έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας, ειδική μονάδα της ευφυούς κατασκευαστικής Επιτροπής Zhejiang κέρδισε το πρώτο βραβείο του παγκόσμιου ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος 2021 HICOOL, και του 2020 τελικά καινοτομίας ΜΜΕ της «Κίνας κατασκευαστών εθνικά» και ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος η πρώτη θέση, το ειδικό βραβείο του ομίλου επιχειρήσεων της καινοτομίας του «Πεκίνου κατασκευαστών» του 2020 και του ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος, κ.λπ.

 

 

Ιστορία

Καθιερωμένο το Μάρτιο του 2016, SRT είναι μια δημιουργική τεχνολογική επιχείρηση που εδρεύει στις ομάδες έρευνας και λειτουργίας από το πανεπιστήμιο Beihang.

 

2016

- Μαλακή τεχνολογία ρομπότ που καθιερώνεται το Μάρτιο.
- Πρώτη εμφάνιση σε PROPAK Σαγκάη, Κίνα τον Ιούλιο.
- Πρώτο προϊόν που αναπτύσσεται το Νοέμβριο.
- Υπογεγραμμένη σύμβαση με πρώτο overseas.agent το Ispsolution.co.kr το Νοέμβριο.
- 10 νέα προϊόντα που ξεδιπλώνονται το 2016.

 

 

2017

- Μαλακή τεχνολογία ρομπότ που απαριθμείται ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας Zhongguancun τον Ιανουάριο.
- Συνεργασμένος με Foxconn και στην παραγωγή του iPhone 10 τον Αύγουστο.
- Έλαβε μια επένδυση αγγέλου RMB 10 εκατομμυρίων το Σεπτέμβριο.
- Μαλακή τεχνολογία ρομπότ που απαριθμείται όπως εθνική, επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας τον Οκτώβριο.
- Μαλακή τεχνολογία ρομπότ Suzhou που καθιερώνεται το Δεκέμβριο.
- 16 νέα προϊόντα που ξεδιπλώνονται το 2017, αναπτυγμένος 22 συνεταιριστικούς πελάτες.

 

2018

- Μαλακή τεχνολογία ρομπότ Shenzhen που καθιερώνεται τον Απρίλιο.
- Έλαβε την πρώτη εκατομμύριο-ισόπεδη γραμμή των μπουκαλιών thermos HAERS τον Απρίλιο.
- Εκτιμημένος ως πρωτοποριακή καινοτόμος επιχείρηση Zhangjiagang το Μάιο.
- Έγινε προμηθευτής ισόπεδος-ι της του δέλτα ομάδας τον Οκτώβριο.
- Εκτιμημένος ως πρωτοποριακή καινοτόμος επιχείρηση Suzhou το Νοέμβριο.
- Έλαβε μια επένδυση προ-α RMB 16,6 εκατομμυρίων το Δεκέμβριο.
- Τίμησε το χρυσό βραβείο υψηλής τεχνολογίας του 2018 «του προϊόντος εφαρμογής ρομπότ» το Δεκέμβριο.
- Αναφερόμενος σε Mahathir Mohamad, πρωθυπουργός της Μαλαισίας, για την έξυπνη λύση συγκομιδής το Δεκέμβριο.
- Απελευθερωμένος 29 νέα προϊόντα, που αναπτύσσονται 85 πελάτες, υπογεγραμμένος δύο υπερπόντιους πράκτορες και που εξυπηρετούνται δύο χώρες το 2018.

 

2019

- Έλαβε μια στρογγυλή χρηματοδότηση RMB 10 εκατομμυρίων το Μάιο.
- Ε&Α Zhangjiagang και κατασκευαστικό κέντρο που ολοκληρώνονται το Μάιο.
- Έξυπνος εξοπλισμός ρομπότ Suzhou μαλακός που καθιερώνεται τον Ιούνιο, για να παρέχει τις ευφυείς λύσεις κατασκευής.
- Εκτιμημένος ως καινοτόμο πρόγραμμα «διπλός-ταλέντου» Suzhou του έτους 2019 τον Ιούλιο.
- Όραμα κιβωτίων Suzhou που καθιερώνεται τον Αύγουστο, παρέχοντας τη βασισμένη σε μηχανή ικανότητα ανίχνευσης οράματος.
- Επιλεγμένος με τη βιομηχανική πλατφόρμα Διαδικτύου μπουκαλιών Yongkang Thermos που υποστηρίχτηκε από Zhejiang τη Provincial ευφυή κατασκευαστική Επιτροπή τον Οκτώβριο.
- Ειδική κάλυψη από Nikkei Business εβδομαδιαία, ένα επαγγελματικό οικονομικό περιοδικό της Ιαπωνίας, το Νοέμβριο.
- Εκτιμημένος ως βιομηχανικός επαγγελματικός φορέας παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου Suzhou το Νοέμβριο.
- Κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία εμπορικού και τη βιομηχανική ανάπτυξη του 6ου CASIC κινεζική νεολαία «δημιουργικής νεολαίας» φλυτζανιών - καινοτομία και ανταγωνισμός επιχειρηματικού πνεύματος το Νοέμβριο.
- Τιμημένος δύο βραβεία του βιομηχανικού χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019 «του προϊόντος του έτους» και «top 10 της επιχείρησης με τη γρηγορότερη αύξηση του έτους» το Δεκέμβριο.
- Έλαβε την πρώτη γραμμή 10 εκατομμύριο-επιπέδων του μπουκαλιού thermos Ansheng το Δεκέμβριο.
- Απελευθερωμένος 70 προϊόντα, που αναπτύσσονται 194 πελάτες, υπογεγραμμένος 14 υπερπόντιους πράκτορες και που εξυπηρετούνται 12 χώρες το 2019.

 

2020

- Εκτιμημένο ως «ψηφιακός γενικός ανάδοχος μετασχηματισμού Yongkang Thermos το μπουκάλι» και «το όργανο μηχανικών υπηρεσιών του έξυπνου μετασχηματισμού» το Μάρτιο.
- Απελευθερωμένο Ruanjia, το εθνικό πρώτο προϊόν αποκατάστασης υγείας για την μετα-εγκεφαλική διαταραχή άκρων κτυπήματος το Μάιο.
- Ενωμένος στο σχέδιο του επιταχυντή της Microsoft το Μάιο.
- Η σφαιρική πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής μπουκαλιών thermos παραδοθείσα τον Ιούνιο.
- Εκτιμημένος όπως «ειδικεύτηκε τη νέα» μικρομεσαία επιχείρηση του Πεκίνου τον Ιούλιο.
- Τιμημένο ειδικό βραβείο της επιχειρηματικής κατηγορίας της «κατασκευαστής καινοτομίας του Πεκίνου 2020» και του ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος το Σεπτέμβριο.
- Τιμημένο πρώτο βραβείο στην επιχειρηματική κατηγορία της καινοτομίας της «Κίνας κατασκευαστών» του 2020 και του ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος τον Οκτώβριο.
- Το Hefei Seritan καθιέρωσε τον Οκτώβριο, παρέχοντας τη γενική λύση της συσκευασίας, της αποθήκευσης και των διοικητικών μεριμνών.
- Συμμετείχε στη διεθνή εισαγωγή EXPO της τρίτης Κίνας μαζί με τη Microsoft, που είναι σφαιρικός έξυπνος συνεργάτης κατασκευαστών της Microsoft τον Οκτώβριο.
- Αποκτηθείς β-γύρω από τη χρηματοδότηση RMB 66,6 εκατομμυρίων το Νοέμβριο.
- Εκτιμημένος top 10 των «σφαιρικών top 50 νέων επιχειρήσεων με την περισσότερη δυνατότητα» το Δεκέμβριο.
- Απελευθερωμένος 86 προϊόντα, που αναπτύσσονται 186 πελάτες, υπογεγραμμένος 5 υπερπόντιους πράκτορες και που εξυπηρετούνται 15 χώρες το 2020.

 

2021

- Έδρα SRT και κτήριο Ε&Α που κινείται προς τη νέα θέση τον Ιανουάριο.
- Εκτιμημένος ως μέλος της συμμαχίας καινοτομίας βιομηχανίας τεχνητής νοημοσύνης τον Ιανουάριο.
- Εκτιμημένος ως εξειδικευμένος νέος «λίγη γιγαντιαία» επιχείρηση του Πεκίνου το Μάιο.
- Τέσσερις σημαντικές σειρές νέων προϊόντων που πωλούνται το Μάιο.
- Ειδική κάλυψη από το ημίωρο οικονομίας του οικονομικού καναλιού του CCTV τον Ιούνιο.
- Στον εθνικό «ειδικεύτηκε τη νέα» Σύνοδο Κορυφής μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποστηρίχτηκε από κοινού από το Υπουργείο κυβέρνηση των επαρχιακών ανθρώπων βιομηχανίας και πληροφοριών τεχνολογίας και Hunan και εξέθεσε τα σχετικά προγράμματα τον Ιούλιο.
- Τίμησε τον τίτλο εθνικού εξειδικευμένου νέου «λίγος γίγαντας» και παρμένος συνέντευξη από από το κανάλι ειδήσεων CCTV ως βασική επιχείρηση τον Αύγουστο.
- Κερδημένο πρώτο βραβείο στην παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής επιχειρηματιών HICOOL και τον ανταγωνισμό επιχειρηματικού πνεύματος το Σεπτέμβριο.
- Έχει 148 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων 10 διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και 48 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Τα προϊόντα του εξάγονται σε 23 χώρες σε όλο τον κόσμο, που εξυπηρετεί σχεδόν 400 κύριους πελάτες σε 20 βιομηχανίες.

Υπηρεσία

Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ (SRT) είναι δεσμευμένη στην προώθηση και την εφαρμογή της μαλακής τεχνολογίας ρομπότ στον τομέα της βιομηχανικής αυτοματοποίησης, που παρέχουν στους πελάτες τις απλές και αξιόπιστες εύκαμπτες πιάνοντας λύσεις για τα σύνθετα προϊόντα, και συνεχώς που δημιουργούν την ιδιαίτερη αξία για τους χρήστες. Είναι κύριοι κατασκευαστής εξοπλισμού και φορέας παροχής υπηρεσιών στην Κίνα από την άποψη της μηχανικής όρασης και της βιομηχανικής νοημοσύνης, έχει διάφορα βασικές τεχνολογίες και ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στους τομείς του οπτικού προσδιορισμού θέσης, οπτική μέτρηση, της οπτικής επιθεώρησης και της οπτικής αναγνώρισης, και έχει εκτιμηθεί ως κύρια επιχείρηση ταλέντου σε Suzhou το 2020. Εστιάζει επίσης στον τομέα της μεταβλητής αυτοματοποίησης, και η κύρια επιχείρησή της είναι να παράσχει τις ευφυείς λύσεις κατασκευής για την παραδοσιακή βιομηχανία κατασκευής.

SRT είναι δεσμευμένο στην προώθηση και την εφαρμογή της μαλακής τεχνολογίας ρομπότ. Εστιάζει επίσης στον τομέα της μεταβλητών αυτοματοποίησης και της μηχανικής όρασης.

Η ομάδα μας

Το προσωπικό Ε&Α SRT είναι από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το βορειοανατολικό πανεπιστήμιο Αμερικανού, το πανεπιστήμιο Beihang και άλλα γνωστά πανεπιστήμια.

 

Κίνα Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Zhao Xin - Πρόεδρος του Συμβουλίου

 

Έλαβε του το πτυχίο πανεπιστημίου στην αυτοματοποίηση από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και το μεταπτυχιακό του στη διαχείριση του προγράμματος από το βορειοανατολικό πανεπιστήμιο. Χρησιμοποίησε για να εργαστεί στο πανεπιστήμιο του Πεκίνου της αεροναυτικής και της αστροναυτικής, υπεύθυνο για την εργασία προσωπικού.

 

Κίνα Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Γκάο Shaolong - CEO

 

Μελετημένο στη σχολή του μηχανολόγου μηχανικού και της αυτοματοποίησης, το πανεπιστήμιο Beihang, που συμμετέχεται στη μελέτη και την έρευνα της ρομποτικής και της μηχανικής κατασκευής αφορούσε τις τεχνολογίες Άγαμος του μηχανολόγου μηχανικού και της αυτοματοποίησης, κύριος της αεροδιαστημικής κατασκευής, και γιατρός του VLSI.

 

Κίνα Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Bao Lei - CTO

 

Έλαβε το μεταπτυχιακό του από την ακαδημία της Κίνας της επιστήμης και της τεχνολογίας μηχανημάτων. Σαν μέλος πυρήνων, συμμετείχε σε διάφορα βιονικά προγράμματα επιστημονικής έρευνας εξεχουσών θέσεων του πανεπιστημίου του Πεκίνου της αεροναυτικής και της αστροναυτικής και του Τεχνολογικού Ινστιτούτου του Πεκίνου.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας