Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «SRT») είναι μια καινοτόμος επιχείρηση τεχνολογίας που εδρεύει στη μαλακή τεχνολογία ρομπότ. Η επιχείρηση έχει ολόκληρο το σχέδιο διαδικασίας, την κατασκευή και τη σχετική τεχνολογία ελέγχου των μαλακών ρομπότ. Το βιομηχανικό ίδρυμα της βιομηχανίας κατασκευής, που δίνουν το πλήρες παιχνίδι προς όφελος συνεργιστικά της εκβιομηχάνισης, και το σχετικό τεχνικό επίπεδο συνεχίζουν να είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί στον ημιαγωγό, τα φρέσκα τρόφιμα, 3C, τα μέρη αυτοκινήτου, το ιατρικό εξοπλισμό και άλλες βιομηχανίες.

 

Σαν επιχείρηση τεχνολογικών ομάδων που εξυπηρετεί τον κόσμο, SRT είναι με κεντρικά γραφεία στο Πεκίνο, με τα υποκαταστήματα σε Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang, Hefei, τη Σαγκάη, Zhuhai, το Τόκιο, την Ιαπωνία, και τις αντιπροσωπείες σε 16 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δυνάμει των αξιόπιστων προϊόντων και της καλής ποιότητας υπηρεσίας, SRT έχει συνεργαστεί με Foxconn, δέλτα, Σνάιντερ, BYD, CATL, τη KFC, τρόφιμα Wuxi καλά, Huamei Mooncakes, Faurecia, Valeo, Bosch, HALS, την τεχνολογία Anson και άλλες κύριες επιχειρήσεις σε 3C, την μπαταρία δύναμης, τα τρόφιμα, τα αυτοκίνητα συστατικά και το κενό φλυτζάνι. Τα προϊόντα έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ευρώπη και πολλές χώρες στη Νοτιοανατολική Ασία. Επιπλέον, ένα ρομπότ αποκατάστασης χεριών με την ενεργό λειτουργία κατάρτισης αντίστασης έχει αναπτυχθεί, και η εγγραφή της κατηγορίας ΙΙ προϊόντα ιατρικών συσκευών έχει ολοκληρωθεί, και μια άδεια παραγωγής ιατρικών συσκευών έχει λήφθουν. Η επιχειρηματική περίπτωση επιλέχτηκε στο πρώτο σε εθνικό επίπεδο «μπλε βιβλίο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας συσκευών Assistive αποκατάστασης της Κίνας» στη assistive βιομηχανία συσκευών αποκατάστασης.

 

Η επιχείρηση έχει εκτιμηθεί ως τρίτη batch «λίγης τις γιγαντιαίες» επιχειρήσεις στη χώρα, πρώτη batch «λίγης γιγαντιαίες» επιχειρήσεις στο Πεκίνο, και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο Πεκίνο. , Επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας Zhongguancun, όργανο Πεκίνο-ισόπεδης επιχειρηματική επιστήμη και έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας, ειδική μονάδα της ευφυούς κατασκευαστικής Επιτροπής Zhejiang κέρδισε το πρώτο βραβείο του παγκόσμιου ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος 2021 HICOOL, και του 2020 τελικά καινοτομίας ΜΜΕ της «Κίνας κατασκευαστών εθνικά» και ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος η πρώτη θέση, το ειδικό βραβείο του ομίλου επιχειρήσεων της καινοτομίας του «Πεκίνου κατασκευαστών» του 2020 και του ανταγωνισμού επιχειρηματικού πνεύματος, κ.λπ.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016, η SRT είναι μια δημιουργική τεχνολογική εταιρεία που βασίζεται σε ομάδες έρευνας και λειτουργίας από το Πανεπιστήμιο Beihang.

 

2016

- Η Soft Robot Tech ιδρύθηκε τον Μάρτιο.
- Πρώτη εμφάνιση στο PROPAK Shanghai, Κίνα τον Ιούλιο.
- Το πρώτο προϊόν αναπτύχθηκε τον Νοέμβριο.
- Υπέγραψε συμβόλαιο με τον πρώτο εξωτερικό πράκτορα Ispsolution.co.kr τον Νοέμβριο.
- 10 νέα προϊόντα που κυκλοφόρησαν το 2016.

 

2017

- Η Soft Robot Tech καταχωρήθηκε ως High-Tech Επιχείρηση του Zhongguancun τον Ιανουάριο.
- Συνεργάστηκε με την Foxconn και συμμετείχε στην παραγωγή του iPhone 10 τον Αύγουστο.
- Απέκτησε μια επένδυση αγγέλου 10 εκατομμυρίων RMB τον Σεπτέμβριο.
- Η Soft Robot Tech καταχωρήθηκε ως Εθνική, Υψηλής Τεχνολογίας Επιχείρηση τον Οκτώβριο.
- Η Suzhou Soft Robot Tech ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο.
- 16 νέα προϊόντα που ξεκίνησαν το 2017, ανέπτυξαν 22 συνεργαζόμενους πελάτες.

 

2018

- Η Shenzhen Soft Robot Tech ιδρύθηκε τον Απρίλιο.
- Πήρα την πρώτη παραγγελία ενός εκατομμυρίου μπουκαλιών HAERS τον Απρίλιο.
- Αξιολογήθηκε ως πρωτοποριακή καινοτόμος επιχείρηση του Zhangjiagang τον Μάιο.
- Έγινε προμηθευτής επιπέδου Ι της Delta Group τον Οκτώβριο.
- Αξιολογήθηκε ως πρωτοποριακή καινοτόμος επιχείρηση της Suzhou τον Νοέμβριο.
- Απέκτησε επενδύσεις Pre-A 16,6 εκατομμυρίων RMB τον Δεκέμβριο.
- Τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο υψηλής τεχνολογίας 2018 για το προϊόν εφαρμογής ρομπότ τον Δεκέμβριο.
- Έκθεση στον Mahathir Mohamad, Πρωθυπουργό της Μαλαισίας, σχετικά με την έξυπνη λύση συγκομιδής τον Δεκέμβριο.
- Εκδόθηκε 29 νέα προϊόντα, αναπτύχθηκε 85 πελάτες, υπέγραψε δύο εξωτερικούς πράκτορες και εξυπηρέτησε δύο χώρες το 2018.

 

2019

- Απέκτησα χρηματοδότηση 10 εκατομμυρίων RMB τον Μάιο.
- Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Zhangjiagang ολοκληρώθηκε τον Μάιο.
- Η Suzhou Soft Robot Smart Equipment ιδρύθηκε τον Ιούνιο, για την παροχή λύσεων ευφυούς παραγωγής.
- Αξιολογήθηκε ως το "Δύο-Ταλέντο" καινοτόμο έργο του Suzhou του έτους 2019 τον Ιούλιο.
- Το Suzhou Box Vision ιδρύθηκε τον Αύγουστο, παρέχοντας μηχανική ικανότητα ανίχνευσης όρασης.
- Επιλέχθηκε από την πλατφόρμα Yongkang Thermos Bottle Industrial Internet που χρηματοδοτήθηκε από την Επιτροπή Ευφυούς Κατασκευής της επαρχίας Zhejiang τον Οκτώβριο.
- Ειδική κάλυψη από το Nikkei Business Weekly, ένα επαγγελματικό οικονομικό περιοδικό της Ιαπωνίας, τον Νοέμβριο.
- Αξιολογήθηκε ως επαγγελματίας πάροχος υπηρεσιών βιομηχανικού Διαδικτύου της Suzhou τον Νοέμβριο.
- Κέρδισε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Εμπορικής και Βιομηχανικής Ανάπτυξης του 6ου Κυπέλλου CASIC “Creative Youth” Chinese Youth - Innovation and Entrepreneurship Competition τον Νοέμβριο.
- Τιμήθηκε με δύο βραβεία του βραβείου Χρυσής Σφαίρας της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας 2019 του "Προϊόν της χρονιάς" και της "Της κορυφής 10 επιχειρήσεων με ταχύτερη ανάπτυξη του έτους" τον Δεκέμβριο.
- Πήρα την πρώτη παραγγελία 10 εκατομμυρίων δολαρίων για το μπουκάλι του Ansheng τον Δεκέμβριο.
- Εκδόθηκαν 70 προϊόντα, αναπτύχθηκαν 194 πελάτες, υπογράφηκαν 14 εξωτερικοί πράκτορες και εξυπηρέτησαν 12 χώρες το 2019.

 

2020

- Αξιολογήθηκε ως "Γενικός εργολάβος ψηφιακής μεταμόρφωσης του Yongkang Thermos Bottle" και "εξαιρετικό ίδρυμα μηχανικής εξυπηρέτησης έξυπνης μεταμόρφωσης" τον Μάρτιο.
- Ελευθερώθηκε το Ruanjia, το πρώτο εθνικό προϊόν αποκατάστασης υγείας για διαταραχή των άκρων μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάιο.
- Συμμετείχε στο πρόγραμμα του Microsoft Accelerator τον Μάιο.
- Η παγκόσμια πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής φιαλών θερμότητας παραδόθηκε τον Ιούνιο.
- Αξιολογήθηκε ως "Ειδικευμένη Νέα" Μικρομεσαία Επιχείρηση του Πεκίνου τον Ιούλιο.
- Τιμήθηκε με ειδικό βραβείο στην κατηγορία Επιχειρήσεων του Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας "Maker Beijing 2020" τον Σεπτέμβριο.
- Τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Επιχειρήσεων του διαγωνισμού καινοτομίας και επιχειρηματικότητας "Maker China" του 2020 τον Οκτώβριο.
- Η Hefei Seritan ιδρύθηκε τον Οκτώβριο, παρέχοντας συνολική λύση συσκευασίας, αποθήκευσης και εφοδιασμού.
- Συμμετείχε στην Τρίτη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας μαζί με τη Microsoft, ως παγκόσμιος συνεργάτης κατασκευαστών έξυπνων της Microsoft τον Οκτώβριο.
- Αποκτηθεί B-Γύρο χρηματοδότησης 66,6 εκατ. RMB τον Νοέμβριο.
- Αξιολογήθηκε στην πρώτη δεκαετία της “Global Top-50 New Companies with Most Potential” τον Δεκέμβριο.
- Εκδόθηκαν 86 προϊόντα, αναπτύχθηκαν 186 πελάτες, υπογράφηκαν 5 εξωτερικοί πράκτορες και εξυπηρέτησαν 15 χώρες το 2020.

 

2021

- Η έδρα της SRT και το κτίριο έρευνας και ανάπτυξης μεταφέρθηκαν σε νέα τοποθεσία τον Ιανουάριο.
- Αξιολογήθηκε μέλος της Συμμαχίας Καινοτομίας Τεχνητής Νοημοσύνης τον Ιανουάριο.
- Αξιολογήθηκε ως ειδικευμένη νέα “Μικρή Γίγαντα” επιχείρηση του Πεκίνου τον Μάιο.
- Τέσσερις μεγάλες νέες σειρές προϊόντων που κυκλοφόρησαν τον Μάιο.
- Ειδική κάλυψη από την Οικονομία Μισή ώρα του οικονομικού καναλιού του CCTV τον Ιούνιο.
- Participated in the National "Specialized New" Small and Medium-sized Enterprises Summit jointly sponsored by the Ministry of Industry and Information Technology and Hunan Provincial People's Government and exhibited relevant projects in July.
- Τιμήθηκε με τον τίτλο του εθνικού ειδικευμένου νέου “Μικρού Γίγαντα” και πήρε συνέντευξη από το κανάλι ειδήσεων CCTV ως βασική επιχείρηση τον Αύγουστο.
- Κέρδισε το πρώτο βραβείο στο HICOOL Global Entrepreneur Summit και στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας τον Σεπτέμβριο.
- έχει 148 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εκ των οποίων 10 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 48 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

 

2022

- Μάρτιο: Η Soft Robot Tech Co., Ltd ιδρύθηκε στην πόλη Yongkang, επαρχία Zhejiang της Κίνας.

- Απρίλιος: Ο πρόεδρος του Κόμματος Πολιτικού Συντάγματος, Χάο Μινγκτζίν, οδήγησε μια ομάδα για να διεξάγει έρευνα και να διεξάγει συζητήσεις στην Soft Robot Tech Co., Ltd.

- Απρίλιος: Η Soft Robot Tech Co., Ltd ίδρυσε μια θυγατρική εταιρεία με την ονομασία Beijing Microfair Semiconductor Technology Co., Ltd.Η θυγατρική αυτή διαθέτει ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης σε διεργασίες και εξοπλισμό ημιαγωγών.

- Μάιος: Η Soft Robot Tech Co., Ltd επιλέχθηκε ως μία από τις "Καταγόμενες Επιχειρήσεις" για την εργασία καινοτομίας της βιομηχανίας AI του 2021.

- Μάιος: Η Soft Robot Tech Co., Ltd εξασφάλισε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης 60 εκατομμυρίων RMB,με επενδύσεις κρατικών επιχειρήσεων του Ομίλου Πεκίνου για την Οικονομική και Τεχνολογική Ανάπτυξη και του Ταμείου Φάσης Ι της Xinchuang

- Μάιος: Η Soft Robot Tech Co., Ltd παρουσιάστηκε σε ειδική αναφορά στο πρόγραμμα της τηλεόρασης του Πεκίνου "Χειροκροτήστε για εσάς".

- Ιούνιος: Η Soft Robot Tech Co., Ltd εγκρίθηκε επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας ως συνεργατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ταλέντων.

- Ιούλιο: Η Soft Robot Tech Co., Ltd καταχωρήθηκε ως μια από τις "Μικρές Γίγαντες" επιχειρήσεις,λαμβάνοντας βασική υποστήριξη από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής ως εξειδικευμένη και καινοτόμο μικρή και μεσαία επιχείρηση εθνικού επιπέδου.

- Αυγούστου: Η Soft Robot Tech Co., Ltd επιλέχθηκε ως μία από τις "Εμφανιζόμενες εταιρείες λιανικής τεχνολογίας στην Κίνα το 2022" από την Ένωση Καταστημάτων και Φραντσάιζ της Κίνας (CCFA).

- Σεπτέμβριος: Η Soft Robot Tech Co., Ltd πραγματοποίησε με επιτυχία το ιδρυτικό συνέδριο της Beijing Soft Robot Tech Co., Ltd.

- Νοέμβριος: Η Soft Robot Tech Co., Ltd έλαβε την πιστοποίηση για νέα τεχνολογία και νέα προϊόντα (υπηρεσίες) στο Πεκίνο για το έτος 2022.

- Δεκέμβριος: η Soft Robot Tech Co., Ltd ανέλαβε την πρωτοβουλία για την κατάρτιση του προτύπου του ομίλου Zhongguancun - T_ZSA 127-2022 "Γενική προδιαγραφή για φουσκωτά ευέλικτα δάχτυλα για λαβήματα τύπου λαβής".

 

2023

- Τον Μάιο, η εύκαμπτη μονάδα δακτύλου SRT απέκτησε την πρώτη πιστοποίηση του κλάδου Zhongguancun "1-character mark";
- Τον Ιούνιο, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Βραβείο Βιομηχανικού Ρομπότ Innovation Nanshan 2023 Entrepreneurship Star Challenge;
- Τον Αύγουστο, λάβαμε δύο διαδοχικούς γύρους χρηματοδότησης συνολικού ύψους 150 εκατομμυρίων γιουάν.Η Xinghan Capital λειτουργεί ως μακροπρόθεσμος αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος.;
- Τον Σεπτέμβριο, έγινε αντιπρόεδρος της μονάδας της Εθνικής Κοινότητας Ενσωμάτωσης Εκπαίδευσης της Βιομηχανίας Ρομποτικής Βιομηχανίας.
- Τον Οκτώβριο, έγινε Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Κοινότητας Ενσωμάτωσης Εκπαίδευσης της Βιομηχανίας Ρομποτικής Βιομηχανίας.
- Τον Οκτώβριο, έγινε πρόεδρος της μονάδας της Εθνικής Κοινότητας Ενσωμάτωσης Εκπαίδευσης της Βιομηχανίας Ρομποτικής Βιομηχανίας.
- τον Δεκέμβριο, αναγνωρίστηκε ως μία από τις πρώτες πιλοτικές επιχειρήσεις για την ενσωμάτωση των προηγμένων βιομηχανιών παραγωγής και των σύγχρονων βιομηχανιών υπηρεσιών στο Πεκίνο·
- Τον Δεκέμβριο, ο Zhao Xin, ο πρόεδρος της εταιρείας, τιμήθηκε με τον τίτλο του εξαιρετικού ταλέντου του 2ου Yicheng / Yiqilin Talent του 2ου Yicheng.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Μάρκες : SRT

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις