Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Περίπου σχολείο SRT

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Περίπου σχολείο SRT
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπου σχολείο SRT

Στην περίοδο της «14ης πενταετούς περιόδου», η Κίνα θα συνεχίσει στην έξυπνη κατασκευή, και τις προσπάθειές της να καταστήσει την κατασκευή ψηφοθετημένη, δικτυωμένος και έξυπνος. Με σκοπό την έξυπνη κατασκευή, τα βιομηχανικά ρομπότ πολυ-βαθμός--ελευθερίας συγκεκριμένα για τις βιομηχανίες θα ενημερωθούν συνεχώς και θα επαναληφθούν. Θα υιοθετηθούν ευρέως σε όλο και περισσότερες βιομηχανίες. Όντας αποδοτικά, συνεχή και ακριβή, τα ρομπότ μπορούν να ολοκληρώσουν τη δύσκολη, επικίνδυνη και ειδική εργασία που δεν μπορεί να γίνει από τους ανθρώπους, έτσι μπορούν να δημιουργήσουν τα ιδιαίτερα οικονομικά οφέλη για τις επιχειρήσεις και ακόμη και ολόκληρη την κοινωνία.

 

Σαν δημιουργική επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας που εδρεύει στις μαλακές τεχνολογίες ρομπότ, μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, το ΕΠΕ (SRT) αφιερώνεται στην προώθηση και την εφαρμογή τέτοιων τεχνολογιών στην αυτοματοποίηση της έξυπνης βιομηχανικής κατασκευής. Παρέχει στους πελάτες τις πλήρεις, διαφορετικές και αξιόπιστες εύκαμπτες να πιάσει λύσεις χρησιμοποιώντας τους πλήρεις εύκαμπτους πνευματικούς ενεργοποιητές σειράς. Έχει πάρει το προβάδισμα στις τετμημένες βιομηχανίες των εύκαμπτων πενσών στην Κίνα και ακόμη και στον κόσμο. Με τα πολλαπλάσια εσωτερικά κορυφαία υποκαταστήματα που ενσωματώνουν τη μηχανική όραση με τη βιομηχανική νοημοσύνη και αφιερωμένος στην προσφορά των έξυπνων λύσεων κατασκευής στη συμβατική κατασκευή στον τομέα της μεταβλητής αυτοματοποίησης, SRT έχει τις πολλαπλάσιες βασικές τεχνολογίες και τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην οπτικές θέση, τη μέτρηση, την ανίχνευση και την αναγνώριση καθώς επίσης και την οικοδόμηση διάφορων τύπων αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής.

 

Γίνοντας πιό στενές και πιό στενές των ανθρώπων οι ζωές, τεχνολογίες ρομπότ έχουν διαδραματίσει τους όλο και περισσότερο σημαντικούς ρόλους σε ορισμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της μεταφοράς, της αλληλεπίδρασης και της αποκατάστασης. Έχουν την άμεσα και έμμεσα οδηγημένη εξέλιξη των ρομπότ, την αύξηση των ταλέντων στις σχετικές βιομηχανίες και τη λεπτομερή βελτίωση της κατάρτισης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Ιδίως, η προηγμένες επιστήμη και οι εκβάσεις τεχνολογίας που αντιπροσωπεύονται από τις μαλακές τεχνολογίες ρομπότ είναι νέες στον παρόντα τομέα της έξυπνης κατασκευής και απεικονίζουν τη μελλοντική τάση ανάπτυξης της έξυπνης κατασκευής, δηλαδή «εύκαμπτη κατασκευή». Τα ρομπότ έχουν θεραπεύσει περαιτέρω τις αδυναμίες στα πολλαπλάσια μέρη της έξυπνης κατασκευής στις διαφορετικές βιομηχανίες. Έχουν λύσει τις δυσκολίες που συναντιούνται στην παραγωγή, την επεξεργασία, την ταξινόμηση, τις ανωμαλίες βιομηχανίας, να πιάσουν και το χειρισμό των εύθραυστων προϊόντων. Κατά συνέπεια, η κατάρτιση ταλέντου θα ανασχηματιστεί από την άποψη του βάθους και του εύρους. Η μεταρρύθμιση θα ωθήσει άμεσα τη γρήγορη ανάπτυξη και την πραγματική εξέλιξη φυσικά να θέσει και πρακτικές στις διάφορες επαγγελματικές σχολές. Εν τω μεταξύ, στις περιοχές όπως το δέλτα ποταμών μαργαριταριών και το δέλτα ποταμών Yangtze με πολλούς κατασκευαστές και την ανάπτυξη προηγμένης τεχνολογίας, οι δυσκολίες που υιοθετούν, που στρατολογούν και που διατηρούν τα ταλέντα έχουν γίνει όλο και περισσότερο σοβαρές. Σαν βάσεις για την καλλιέργεια των επαγγελματικών ταλέντων, τα υψηλότερα εφαρμοσμένα και πολυτεχνικά σχολεία πρέπει να προφθάσουν τη κοινωνική ανάπτυξη στα κορυφαία σχέδια για την κατάρτιση ταλέντου. Αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα ειδικά κονδύλιά του με την υψηλή αποδοτικότητα κάτω από την καθοδήγηση των εθνικών πολιτικών, SRT έχει αυξήσει τα πρακτικά οφέλη και την οικονομική αξία του από τις πτυχές σε όλη την ανάπτυξη της βιομηχανικής έξυπνης κατασκευής στην Κίνα.

 

Το κλειδί της επαγγελματικής εκπαίδευσης συνίσταται στην καλλιέργεια των ενσωματωμένων δυνατοτήτων των σπουδαστών στο «βιομηχανικό σχέδιο συν τις πρακτικές». Από ρηχή σε βαθιά πρακτική εκμάθηση, βοηθά τους σπουδαστές να διέλθουν ομαλά από την πρακτική τάξη μαθαίνοντας στα σχολεία στις πρακτικές στο πλαίσιο του ρεαλιστικού βιομηχανικού περιβάλλοντος μέσω του σχεδίου περιπτωσιολογικής μελέτης και σειράς μαθημάτων. Σύμφωνα με διάφορες συνεχείς διαδικασίες των γραμμών παραγωγής σε ορισμένη βιομηχανία, SRT σχεδιάζει και παρέχει τον πρακτικό εξοπλισμό κατάρτισης και τα ενισχυτικά εκπαιδευτικά υλικά για κάθε διαδικασία για να βοηθήσει τους δασκάλους στην καλλιέργεια και την παγίωση των δεξιοτήτων των σπουδαστών στις βασικές διαδικασίες, τις προηγμένες λογικές κρίσεις και το σφαιρικό κορυφαίο σχέδιο από την προοπτική των εννοιών, των θεωριών και των πρακτικών. Μετά από την κυριότητα των σπουδαστών των σχετικών δεξιοτήτων, διάφορες πρακτικές πλατφόρμες κατάρτισης μπορούν να συνδεθούν σωρηδόν για να αποτελέσουν τις γραμμές παραγωγής για την πιό προηγμένη κατάρτιση και την εκμάθηση. Εν τω μεταξύ, οι πτυχιούχοι μπορούν να κανονιστούν για να επισκεφτούν τα εργαστήρια των σχετικών επιχειρήσεων για την πρακτική και το οικοτροφείο, για να βοηθήσουν περαιτέρω τους σπουδαστές να ξέρουν για τις βιομηχανίες, να συμμετέχουν στην παραγωγή, και να τους καταστήσουν πραγματικότερους στις σταδιοδρομίες τους για «να επιδιώξουν τις εργασίες με τις δεξιότητες και να επιτύχουν την αύξηση με το ταλέντο».

 

Η έξυπνη κατασκευή είναι ένα διεπιστημονικό προϊόν. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της κοινωνίας, τις επιστήμες και τις τεχνολογίες, η ανάπτυξη της έξυπνης κατασκευής έχει γίνει μια αντανάκλαση της προόδου επιστήμης και τεχνολογίας. SRT θα βοηθήσει τα διάφορα σχολεία κατάλληλα να οργανώσει την κατασκευή προόδου από την προοπτική της πρακτικής κατάρτισης και να διδάξει στα έξυπνα ρομπότ κατασκευής. Θα τους προσφέρει την ισχυρή και ισχυρή υποστήριξη από την άποψη του εξοπλισμού, των τεχνολογιών και των ενισχυτικών ενισχύσεων διδασκαλίας. Θα βοηθήσει τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις πρακτικές δυνατότητες στις προηγμένες επιστήμες και τις τεχνολογίες να διδάξει και εκμάθησης στα τερματικά. Με την ενσωμάτωση 5G με τις έννοιες των βελτιώσεων βιομηχανίας, SRT θα παράσχει τις ολικές και πολλαπλής στάθμης υπηρεσίες για την εφαρμοσμένη επαγγελματική εκπαίδευση. Θα χρησιμοποιήσει κατάλληλα «on-line συν off-$l*line» τις πλατφόρμες για να βοηθήσει συνεχώς την κατάρτιση συμπεριφοράς δασκάλων και σπουδαστών κάτω από τους πολλαπλάσιους τρόπους σύμφωνα με να διδάξει την πρόοδο. Επωμιμένος την αποστολή «της καλλιέργειας των σημαντικών ταλέντων για την έξυπνη κατασκευή», θα χτίσει μια γέφυρα μεταξύ των εργοδοτών και των επαγγελματικών σχολών για να συνδέσει τις βιομηχανίες, τη διδασκαλία και την έρευνα για τις σειρές μαθημάτων, πρακτικές, πιστοποιητικά και απασχόληση, προκειμένου να παρασχεθεί η ισχυρή υποστήριξη για την Κίνα για να καλλιεργήσει περισσότερα στοιχειώδη ταλέντα επιστήμης και τεχνολογίας.

Χρόνος μπαρ : 2021-08-06 13:59:47 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. fu

Τηλ.:: +86-15757363957

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)