Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για EXPO ΖΩΝΤΑΝΟ 丨 η επαναστατική τεχνολογία του μαλακού ρομπότ SRT

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
EXPO ΖΩΝΤΑΝΟ 丨 η επαναστατική τεχνολογία του μαλακού ρομπότ SRT
τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO ΖΩΝΤΑΝΟ 丨 η επαναστατική τεχνολογία του μαλακού ρομπότ SRT

«Το μαλακό ρομπότ SRT» παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση βιομηχανίας της Κίνας του 2020 με μια σειρά εύκαμπτων πενσών και νέων λύσεων EOAT, στοχεύοντας να βοηθήσει τους πελάτες να υπερνικήσουν τις δυσκολίες της ευφυούς κατασκευής σε διάφορες παραδοσιακές βιομηχανίες και να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον της ρομποτικής αυτοματοποίησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO ΖΩΝΤΑΝΟ 丨 η επαναστατική τεχνολογία του μαλακού ρομπότ SRT  0

Τα διαμορφωμένα, εύθραυστα και εύκαμπτα προϊόντα αποτελούν για 96% όλων των βιομηχανικών προϊόντων στη διαδικασία παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών, των υφασμάτων και των τροφίμων, τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν από τις παραδοσιακές μηχανικές πένσες. Σε απάντηση σε αυτήν την κατάσταση, η μαλακή τεχνολογία ρομπότ δημιουργήθηκε. Η μαλακή τεχνολογία ρομπότ περιλαμβάνει τη elastomeric τεχνολογία υλικών, το μαλακές σχέδιο δομών ρομπότ και την τεχνολογία ελέγχου, με έναν υψηλό βαθμό της τεχνικής πολυπλοκότητας. Σε αυτό το στάδιο, μόνο δύο επιχειρήσεις στον κόσμο έχουν κυριαρχήσει αυτήν την τεχνολογία. «Το μαλακό ρομπότ SRT» διευθύνει τη συνεργασία με τις βιομηχανίες, τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα στις διάφορες τεχνικές κατευθύνσεις, όπως το μαλακό σχέδιο δομών ρομπότ, ανάλυση μηχανισμών, υλικό που καθορίζει και διαδικασία σχηματοποίησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το επίπεδο τεχνολογίας μας διατηρεί την κυριάρχη θέση του στη διεθνή βιομηχανία.

 

Τα προϊόντα SRT έχουν τα χαρακτηριστικά όπως η αντι-γρατσουνιά, ακριβή να πιάσουν, ασφαλής και μη τοξικός υλικός, αντιστατικός, η τριβή ανθεκτικοί, ανθεκτικά, όξινα και αλκαλικά ανθεκτικά, αξιόπιστα να πιάσουν πετρελαίου και το χαμηλότερο κόστος.

 

Οι εύκαμπτες πένσες σειράς SFG επιτρέπουν μη καταστρεπτικά να πιάσουν όλων των ειδών διαμορφωμένων μερών και εύθραυστων στοιχείων. SFG έχει την απεριόριστη ευελιξία και μπορεί να ενσωματωθεί χωρίς ραφή με στα συνεργάσιμα ρομπότ, υπερνικώντας κατά συνέπεια τις αυτοματοποιημένες να πιάσει προκλήσεις σε πολλές βιομηχανίες και παροχή μιας λύσης για την περαιτέρω ενσωματωμένη αυτοματοποίηση εργοστασίων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO ΖΩΝΤΑΝΟ 丨 η επαναστατική τεχνολογία του μαλακού ρομπότ SRT  1

Εύκαμπτοι bezels ελέγχου πενσών SFG κινητοί τηλεφωνικά & πίνακες κυκλωμάτων

 

Οι έμμεσες πένσες κίνησης σειράς SLG είναι απείρως προσαρμόσιμες στα εξαιρετικά μικρά διαστήματα και είναι σε θέση στα προϊόντα πιασιμάτων όπως τα τμήματα ακρίβειας, τα μέρη μικροϋπολογιστών, τα πολύτιμα αντικείμενα (π.χ. κόσμημα) και τα μικρά εμπορευματοκιβώτια γυαλιού (π.χ. φιαλίδια) χωρίς ζημία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO ΖΩΝΤΑΝΟ 丨 η επαναστατική τεχνολογία του μαλακού ρομπότ SRT  2

Έμμεση πένσα κίνησης SLG που παρουσιάζει να πιάσει των φιαλιδίων & των μπαταριών

 

Το μαλακό ρομπότ αποκατάστασης χεριών τεθωρακισμένων SRT τη μετακίνηση χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα της εύκαμπτης έρευνας πενσών της επιχείρησης για να μιμηθεί του ανθρώπινου χεριού. Και χάρι στη χρήση ενός καθαρώς μαλακού υλικού, παραμορφώνεται όταν εμποδίζεται η μετακίνηση του ασθενή, αποφεύγοντας τα μεγάλα φορτία σε ετοιμότητα του ασθενή και βοηθώντας την αποκατάσταση των μετα-καρδιαγγειακών ασθενών κατά τρόπο ασφαλή και τραυματισμός-ελεύθερο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO ΖΩΝΤΑΝΟ 丨 η επαναστατική τεχνολογία του μαλακού ρομπότ SRT  3

Το μαλακό τεθωρακισμένο SRT μιμείται τέλεια τις μετακινήσεις τεντώματος και να πιάσει του ανθρώπινου χεριού

 

Μια συναρπαστική ζωντανή συνέντευξη που δεν λείπεται

Σήμερα, το CEO Γκάο Shaolong της επιχείρησης και CTO Bao Lei ήταν ζωντανά που πέρασαν από συνέντευξη από την κεντρική τηλεόραση της Κίνας, τη ρομποτική on-line και άλλα μέσα, που οδηγούν το ακροατήριο για να ερευνήσουν τα μυστήρια της μαλακής τεχνολογίας ρομπότ SRT. Επιπλέον, θα υπάρξει πιό συναρπαστικός τα γεγονότα στην περιοχή που δεν λείπεται! Τα 15-19 Σεπτεμβρίου, σε C209, αίθουσα 8.1H, CIIF, SRT θα είναι εκεί για σας!

 

Σήμερα, οι σειρές προϊόντων των μαλακών ρομπότ SRT «εύκαμπτων πενσών» πωλούνται παγκοσμίως. Είμαστε υπερήφανοι του σημαντικού αντικτύπου που η τεχνολογία μας είχε στους βιομηχανία-οδηγώντας πελάτες μας. Η δυναμική και αυξανόμενη ομάδα μας μηχανικών, διευθυντών και μελών Ε&Α χτίζει το μέλλον της ρομποτικής αυτοματοποίησης. Παίρνουμε ακριβώς αρχισμένοι και αναμένουμε τη συνεχή συνεργασία με σας!

 

 

Χρόνος μπαρ : 2021-08-24 09:55:12 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Emily

Τηλ.:: +008613997814139

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)