Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Η εύκαμπτη πένσα αντικαθιστά τη χειρωνακτική ταξινόμηση στη βιομηχανία τροφίμων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η εύκαμπτη πένσα αντικαθιστά τη χειρωνακτική ταξινόμηση στη βιομηχανία τροφίμων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εύκαμπτη πένσα αντικαθιστά τη χειρωνακτική ταξινόμηση στη βιομηχανία τροφίμων

Η Co. τροφίμων Anjoy Fujian, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2001. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη συνεχούς ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει καθιερώσει τις βάσεις παραγωγής σε Xiamen, Fujian, Wuxi, Jiangsu και Taizhou, Jiangsu, και έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τροφίμων στην Κίνα, παράγοντας 100.000 τόνους των παγωμένων τροφίμων ετησίως. Το εμπορικό σήμα «Anjoy» της επιχείρησης έχει απονεμηθεί τον τίτλο «του διάσημου εμπορικού σήματος της Κίνας», του «εθνικού επιθεώρηση-ελεύθερου προϊόντος» και «προϊόντος εμπορικών σημάτων Fujian του διάσημου». Η επιχείρηση εμμένει στην παράδοση του κινεζικού πολιτισμού τροφίμων και αναπτύσσεται και κατασκευάζεται σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα υγείας. Με τον ακριβή προσδιορισμό θέσης αγοράς, την καλή εκτέλεση δαπανών προϊόντων, τις τέλειες μεταπωλήσεις και τις υπηρεσίες παράδοσης, Co. τροφίμων Fujian Anjoy, το ΕΠΕ έχει γίνει μια από την πιό διακριτική, ανταγωνιστική και αυξανόμενη επιχείρηση παγωμένων τροφίμων στη βιομηχανία.

 

Η επιχείρηση εξετάζει κυρίως τα παγωμένα τρόφιμα εμπορικών σημάτων «Anjoy» συμπεριλαμβανομένου: παγωμένα κομματιασμένα προϊόντα ψαριών όπως οι σφαίρες ψαριών με τη σκάοντας σάλτσα, τα πιάτα ψαριών και tofu ψαριών παγωμένα προϊόντα κρέατος όπως οι μπουλέττες γαρίδων, οι juicy σφαίρες βόειου κρέατος και τα μίνι λουκάνικα παγωμένα προϊόντα αλευριού και ρυζιού όπως τα τεμαχισμένα κέικ, βρασμένα στον ατμό γάλα κουλούρια, κουλούρια ξύλων καρυδιάς, καφετιά βρασμένα ζάχαρη κουλούρια και καφετιά κέικ ρυζιού ζάχαρης παγωμένα προϊόντα πιάτων όπως του Τσίμπα tofu και αυγών οι μπουλέττες. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει περισσότερες από 300 ποικιλίες των παγωμένων τροφίμων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εύκαμπτη πένσα αντικαθιστά τη χειρωνακτική ταξινόμηση στη βιομηχανία τροφίμων  0

Μια από τις γραμμές παραγωγής μπουλεττών αυγών της επιχείρησης έπρεπε να ταξινομήσει και να εγκιβωτίσει τα προϊόντα, αλλά τα παραδοσιακά φλυτζάνια αναρρόφησης και τα άκαμπτα σαγόνια πενσών δεν οφείλονταν κατάλληλος στον υψηλής θερμοκρασίας πρόσφατα οι μπουλέττες αυγών, οι οποίες ήταν πολύ μαλακές και εύθραυστες. Η αρχική γραμμή είχε χρησιμοποιήσει πάντα τη χειρωνακτική ταξινόμηση, που το κατέστησε ευκολότερο για τους εργαζομένους να πάρουν μμένη και ήταν πολύ εργασία - εντατική, με συνέπεια τα υψηλά κόστη εργασίας για την επιχείρηση. Κατά συνέπεια, η γραμμή μολύνθηκε με τα προβλήματα όπως τα υψηλά ποσοστά θραύσης προϊόντων, η μειωμένες ικανότητα παραγωγής και οι δυσκολίες στον έλεγχο της υγιεινής τροφίμων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εύκαμπτη πένσα αντικαθιστά τη χειρωνακτική ταξινόμηση στη βιομηχανία τροφίμων  1

Το Cobotsys είναι κορεατική επιχείρηση που σχεδιάζει τις ενσωματωμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση παραγωγής, που περιλαμβάνεται κυρίως στα τρόφιμα, τα φρέσκα τρόφιμα και τους βιομηχανικούς τομείς. Η απαίτηση για αυτό το πρόγραμμα ήταν να παρθούν τα διαφορετικά μεγέθη της ακατέργαστης ζύμης σε ένα ορισμένο σημείο στη γραμμή παραγωγής. Υπάρχουν τρία μεγέθη της ζύμης: 12», 9» και 6» στη διάμετρο, με ένα μέγιστο και ένα ελάχιστο σε κάθε μέγεθος. Το πρόγραμμα θέλησε να χρησιμοποιήσει μια πένσα για όλα τα διαφορετικά μεγέθη ζύμης, συγχρόνως εξασφαλίζοντας την υγιεινή τροφίμων και μην παραμορφώνοντας τη ζύμη κατά τη διάρκεια της να πιάσει διαδικασίας. Αυτές οι απαιτήσεις δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν με τις συμβατικά πένσες ή τα φλυτζάνια αναρρόφησης στην αρχική γραμμή παραγωγής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εύκαμπτη πένσα αντικαθιστά τη χειρωνακτική ταξινόμηση στη βιομηχανία τροφίμων  2

Οι εύκαμπτες πένσες SRT είναι μια λύση στην πρόκληση της ταξινόμησης και του χειρισμού των διαμορφωμένων και εύθραυστων στοιχείων. Τα προϊόντα είναι ασφάλεια των τροφίμων FDA που εγκρίνεται στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία και μπορούν να μπουν σε τη απευθείας επαφή με τα τρόφιμα, που επιτρέπει σε τους για να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και φρέσκος.

 

Οι εύκαμπτες πένσες SRT μπορούν να τυλιχτούν προσαρμοστικά γύρω από το αντικείμενο στόχων και δεν ρίχνουν το υλικό κατά πιάνοντας τα τρόφιμα των μεγάλων διαφορών σε μέγεθος και της μορφής, που εξαλείφει την ανάγκη για pre-adjustment στο μέγεθος και τη μορφή του αντικειμένου. Η εύκαμπτη πένσα SRT αποβάλλει επιτυχώς τις απαιτήσεις στις παραδοσιακές γραμμές παραγωγής ότι τα αντικείμενα πρέπει να έχουν τα ίσα μεγέθη. Το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει στις θερμοκρασίες από -40°C σε -150°C και αποτελείται από τα μακράς διαρκείας, wear-resistant, αντιστατικά υλικά.

Χρόνος μπαρ : 2021-08-06 13:21:05 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. fu

Τηλ.:: +86-15757363957

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)