Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ απονεμήθηκε το «νέο προϊόν του έτους» και των «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων του έτους» χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019!

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ απονεμήθηκε το «νέο προϊόν του έτους» και των «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων του έτους» χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019!
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ απονεμήθηκε το «νέο προϊόν του έτους» και των «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων του έτους» χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019!

Τη νύχτα της 13ης Δεκεμβρίου, η τελετή επηβράβευσης του χρυσού βραβείου σφαιρών έκτης υψηλής τεχνολογίας διοργανώθηκε επιτυχώς σε Shenzhen. Αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό πολλών άλλων επιχειρήσεων, μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, το ΕΠΕ (SRT) κέρδισε το «νέο προϊόν του έτους» τέλους - effectors και «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του έτους» βραβεία με τις άριστες αποδόσεις προϊόντων και την ισχυρή αναπτυσσόμενη ταχύτητα.

 

Στο υπόβαθρο της συνεχούς διήθησης βιομηχανικού Διαδικτύου, ένα σημαντικό ζήτημα αυτού του χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας είναι «πώς οι επιχειρήσεις απελευθερώνουν τις δυνάμεις καινοτομίας τους».

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ απονεμήθηκε το «νέο προϊόν του έτους» και των «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων του έτους» χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019!  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ απονεμήθηκε το «νέο προϊόν του έτους» και των «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων του έτους» χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019!  1

Σαν επαγγελματικό προμηθευτή λύσης σε EOAT και την ευφυή κατασκευή, SRT αφιερώνεται στην επίλυση του προβλήματος να πιάσει των εύθραυστων και ειδικός-διαμορφωμένων στοιχείων στους τομείς βιομηχανίας. SRT έχει συσσωρεύσει πολλούς άριστους τεχνικούς ανάπτυξης και έρευνας και είναι σε θέση να παρέχει τις ολοκαίνουργιες λύσεις EOAT για τους φιλοξενουμένους. Η λήψη αυτών των δύο βραβείων είναι μια έγκριση της τεχνικής δυνατότητας καινοτομίας SRT, που αναπτύσσει την ταχύτητα, το επιχειρησιακό πρότυπο και το πρωτοποριακό πνεύμα.

 

Η μαλακή σειρά πενσών SFG που απονέμεται το «νέο προϊόν του έτους» του χρυσού βραβείου σφαιρών είναι ένα βαρέων βαρών προϊόν που αναπτύσσεται από SRT με τη μεγάλη συγκέντρωση. Αυτή η σειρά μαλακής πένσας μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις κατηγορίες, που αντιστοιχούν στην επίλυση των προβλημάτων γρήγορα να ταξινομήσει των διάφορων ειδικός-διαμορφωμένων κομματιών προς κατεργασία και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των διαφορετικών συνθηκών εργασίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ απονεμήθηκε το «νέο προϊόν του έτους» και των «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων του έτους» χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019!  2

Η απόσταση των δάχτυλων των συμπαγών πενσών είναι μικρή, οι οποίες καθιστούν τις συμπαγείς πένσες κατάλληλες για στα περιορισμένα διαστήματα όπου οι χειρωνακτικές εργασίες είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Και αυτή η συμπαγής πένσα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τις βιομηχανίες όπως προϊόντα, τα κοσμήματα και τις διακοσμήσεις, τις χημικές ουσίες για την καθημερινή χρήση και τα τρόφιμα 3C τα ηλεκτρονικά. Για τις κυκλικές διευθετήσιμες μαλακές πένσες, η απόσταση των δάχτυλων μπορεί να τροποποιηθεί. Έτσι αυτός ο τύπος μαλακών πενσών μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ευρεία οργή, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την αίτηση μεταφορών των βιομηχανιών όπως τα παιχνίδια που κατασκευάζουν, τα φρέσκα τρόφιμα και τα λαχανικά, τα προϊόντα γυαλιού και τα χειροποίητα αντικείμενα. Για τις συμμετρικές διευθετήσιμες μαλακές πένσες, τα δάχτυλα διανέμονται symmetrically, έτσι αυτή η πένσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα, ιδιαίτερα κατάλληλος για τις βιομηχανίες όπως τα ιατρικά φάρμακα, αυτοκινητική κατασκευή, ανώμαλα φορμαρισμένα έγχυση κομμάτια προς κατεργασία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μαλακή Co. τεχνολογίας ρομπότ, ΕΠΕ απονεμήθηκε το «νέο προϊόν του έτους» και των «top 10 ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων του έτους» χρυσού βραβείου σφαιρών υψηλής τεχνολογίας του 2019!  3

Εκτός αυτού, SRT μπορεί να ενσωματώσει τα διάφορα μέρη για να διαμορφώσει τα κατάλληλα μαλακά ρομπότ σύμφωνα με τις πρακτικές ανάγκες των φιλοξενουμένων. Οι υπηρεσίες σχεδίου, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης όρασης, της καθιέρωσης συστημάτων και του προγραμματισμού κινήσεων, παρέχονται. SRT έχει λάβει την έγκριση περισσότερων από 300 φιλοξενουμένων από περισσότερες από 20 βιομηχανίες όπως το φλυτζάνι thermos, ιατρικοί εξοπλισμοί, μπαταρίες δύναμης, domestics, επεξεργασία τροφίμων.

 

Αναγνωρίζοντας τις μαλακές ρομποτικές τεχνολογίες ως πυρήνα, SRT είναι τεχνολογική επιχείρηση που επικεντρώνονται στην έρευνα, τη διάδοση και την εφαρμογή των μαλακών ρομποτικών τεχνολογιών. Αυτή τη στιγμή, SRT έχει γίνει ηγέτης στην ευφυή κατασκευή του τέλους - effectors. Από το 2018 όταν τα προϊόντα προωθήθηκαν, SRT έχει παράσχει τις υπηρεσίες για περισσότερους από 300 βιομηχανικούς φιλοξενουμένους μεταξύ περισσότερων από 20 βιομηχανιών. Και τα προϊόντα SRT έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και άλλες περιοχές.

 

Από τώρα και στο εξής, SRT θα ερευνήσει τον αποτελεσματικότερο τρόπο συνεργασίας με τους φιλοξενουμένους και θα παράσχει τις καταλληλότερες λύσεις για την πραγματοποίηση των πλήρως αυτοματοποιημένων βιομηχανιών.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-08-06 11:41:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. fu

Τηλ.:: +86-15757363957

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)